SATOSHI, o nouă colaborare curioasă! Ce promovează artistul?

Rapperul de la Cahul, SATOSHI a devenit parte a campanie ce anunță lansarea unei platforme internaționale de educație sexuală, #SafeToPlayHub, a companiei Durex.

Tânărul artist a ținut un scurt monolog în care a spus că-și dorește ca tânăra generație să fie informată la subiectul sexului, în vedere prevenirii diferitor probleme și frustrări. Rapperul a spus fără sfială că sexul nu e ca în filme romantice sau porno și că-și dorește ca toți să se informeze din surse sigure. Iar discuțiile despre sex să fie libere și degajate.

„Sexul fiind ca mâncarea, la fel de firesc pentru om, foarte uman, ori mâncarea ca să o savurezi trebuie să nu te grăbești să înțelegi ce mănânci și de ce mănânci. Tot ce mi-aș dori e ca adolescenții să se documenteze, conștienți de ceea ce fac și deschiși să studieze subiectul.” – a spus Satoshi.

„SafeToPlayHub: este cea mai mare platformă de educație sexuală Durex din Sud Estul Europei, lansată anul acesta în mai multe țări printre care România, Ungaria, Bulgaria. Începând cu această lună, se lansează și în Republica Moldova. Misiunea platformei este normalizarea discuțiilor despre sex și implicațiile acestuia.

Sursa: Instagram\satoshicahul

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion