Satoshi, nevoit să-și anuleze concertul din Orhei! Ce s-a întâmplat

Satoshi nu va mai evolua la Orhei. Artistul anunță că a fost nevoit să anuleze prestația din cauza unor neconcordanțe. Deocamdată nu se știe dacă acesta a spus „nu” organizatorilor după valul de nemulțumiri al internauților precum că va fi plătit din banii lui Ilan Șor.

„Dragi prieteni, prestația noastră la concertul din 29 iulie din orașul Orhei nu va avea loc. Long story short – s-au produs anumite neconcordanțe care nu permit prestația Satoshi. Cerem scuze publicului pentru oricare potențiale incoveniente”, a scris Satoshi, pe Instagram.

Motivul anulării ar avea legătură cu valul de critică pe care l-a primit artistul după ce partidul Șor a anunțat despre concertul din 29 iulie, la care urma să cânte și artistul din Cahul. Chiar și admiratorii lui Satoshi s-au întrebat dacă nu e o eroare.

Satoshi, pe numele lui real Vlad Sabajuc, este originar din cartierul Valincea al municipiului Cahul, a fost semnat la casa de discuri Versus Artist din cadrul BR Media Group, condus de regizorul Roman Burlaca.

Recent, artistul a colaborat cu Carlas Dreams, iar la moment piesa „Noapte pe la 3” se bucură de un adevărat succes.

Sursa: Radio ZU
Sursa: Radio ZU

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion