SATOSHI împarte îmbrățișări în stradă! Gestul său a devenit viral la doar câteva ore

Tânărul artist, rapperul de la Cahul, Satoshi atinge din nou cele mai adânci coarte ale sufletului, de data aceasta printr-un challenge – Diferențe Hug Challenge.

Vlad Sabajuc alias Satoshi a iesit în stradă și a cuprins bătrâni, adolescenți, femei și bărbați, pe refrenul melodie Diferențe. Gestul a emoționat trecătorii și internauții, care deja se întreabă unde să-l găsească pentru a primi și ei o îmbrățișare. Contactat de CanCan, artistul Versus a spus că un astfel de gest e firesc, dar primordial, concomitent.

„Indiferent dacă mă cunoaște lumea sau nu, dacă m-ar fi cunoscut vreodată sau nu, dacă aș fi Vlad Sabajuc sau Satoshi, oricum aș fi îmbrățișat un om pe care l-aș simți trist, aflat la ananghie, pentru că ăsta este un minim pe care oamenii îl pot face unii pentru alții, fără bani, fără obligațiuni, fără semnături, ci pur și simplu, pentru că pot ajuta și îmbuna. Din fericire, lucrurile care ne unesc sunt mai simple, mai temeinice și mai universale decât cele care ne separă – durerea sufletului, bucuria, compătimirea, necesitatea unei case.”

Exemplul lui Satoshi l-au urmat alți internauți, care au ieșit să împartă îmbrățișări, inspirați de refrenul tânărului care spune că „Lumea e aceeași când strânge în brațe”.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion