Sasha, la pieptul mamei: Prima imagine cu băiatul cuplului THEO ROSE și ANGHEL DAMIAN

Din prima zi pe Instagram. Artista din România, Theo Rose, deși, încă pe patul de spital, a publicat prima imagine cu Sasha Ioan. Băiatul s-a născut cu greutatea de 3800 g și 54 de cm, „frumos și zdravăn”, cum l-a descris cântăreața.

Sasha apare la pieptul mamei zâmbitoare și în brațele tatălui, Anghel Damian.

În ambele imagini nu poate fi deslușită fața copilului.

Theo a mulțumit tuturor celor care au venit cu mesaje și gânduri pozitive și a recunoscut că îi era frică de naștere prin cezariană, dar totul a decurs cu succes.

„Mulțumesc tuturor pentru gânduri și mesaje! Să vă bucure Dumnezeu la fel cum ne-a bucurat și pe noi să vedem câți oameni ne sunt alături! Pe scurt, deși va urma și mai pe larg când ne liniștim și adaptăm mai bine, a fost o naștere ok, deloc mai cu moț decât alte nașteri.

A fost o naștere prin cezariana în cele din urmă, deși am fost mai îngrozită de operație decât de nașterea naturală, am avut încredere în dna. Dr Coravu care mi-a inspirat siguranța și liniște pe tot parcursul sarcinii și a avut dreptate. A fost o operație pe care am parcurs-o liniștit, fără panică sau frică și le mulțumesc tuturor doamnelor asistente și doamnelor dr. care au luat parte la nașterea noastră”, a scris Theo, pe Instagram.

Artista spune că Sasha a reușit din prima să mănânce de la sân și a știut ce are de făcut.

„E frumușel tare, zdravăn, 3 800g și 54 cm. Dumnezeu știe cum a stat bietul copil în garsonieră confort 2 pe care i-am putut-o eu oferi, dar îi mulțumim că ne-a ascultat rugăciunile și e sănătos. În sfârșit am înțeles și noi cum se simte bucuria asta de părinți”, a mai spus Theo.

Aceasta nu ezită să îl laude pe Anghel și mărturisește că Sasha e foarte norocos că s-a născut din așa om minunat.

14 iunie a devenit o zi deosebită pentru cuplu. Theo Rose l-a adus pe lume pe micuțul Sașa, dis-de-dimineață.

Sursa: Instagram/theorose.official

Sursa: Instagram/theorose.official

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion