Sar surcele între bloggerițe! Foste prietene, Ella Chistol și Rodica Untilă, la cuțite: „E ultima mea adresare”

„Câmp minat” pe Instagram. Două bloggerițe, Rodica Untilă și Ella Chistol, au fost nevoite să răscolească în trecut și să pună totul pe masă. Schimbul de replici a început de la Untilă, care a venit cu o „rugăminte” către fosta sa prietenă.

„Un an de zile m-am simțit prost pentru că am fost atacată de un om care a fost la mine în casă. Nu aveam cuvinte și soțul îmi zice: „Hai să facem altfel”. Am scris un mesaj pentru ca să mă eliberez, ca să fie ușa întredeschisă, să nu fie situația asta tensionată, te mai vezi la un eveniment”, a spus Untilă, fără să dea nume.

Bloggerița a povestit că 4-5 ani în urmă avea un magazin de haine, în același timp dezvoltându-și blogul. Atunci a făcut cunoștință cu Ella Chistol, cu care a format o relație frumoasă.

„Noi discutam la telefon, ne vedeam, aveam scopuri comune, idei, am fost în ospeție, aveam tare multe subiecte de discuții. S-a început atunci un mare tam tam că îi copii ideile, a fost o perioadă neplăcută, stresantă pentru mine. Nu înțelegeam cum e posibil așa ceva, omul vine în casa te sfătuie, iar după îți zice că o copii, pentru mine a fost ca nuca de perete”, a adăugat ea.

Rodica mai spune că ambele urmăreau creatori din conținut, inclusiv din Rusia, de la care se inspirau.

„Persoana în cauza a venit la mine și mi-a zis că și-a luat oglinda și să îmi iau și eu, mi-am luat-o, iar peste un timp apare pe story și zice că „cineva mă copie”, face story ca mine”, a mai spus ea.

Reacția Ellei Chistol nu s-a lăsat așteptată. Bloggerița a spus că în trecut a avut o ceartă foarte urâtă cu Rodica Untilă.

„Atunci urmăritorii o invinuiau că mă copie. Eu nu am umblat împrejur, aveam relații colegiale, mi-a trimis un video de promovare, i-am zis să schimbe că semăna și maniera de a vorbi etc. și toate acestea când s-au adunat: ce i-am zis eu și urmăritorii, a făcut-o să iasă în live, să vorbească urât despre mine, dar și chestii personale, a fost tare urât din partea ei”, a spus Chistol.

Bloggerița a spus că atunci a „înțeles cu cine s-a legat”.

„De atunci sunt mai selectivă la oameni, mai ales cei de pe online. După un timp, a conștientizat ce a făcut, și m-a sunat să își ceară scuze. Atunci închiriam la Botanica, într-un complex, ne vedeam, nu ne salutam. Mi-am cerut și eu scuze. Atunci s-a cerut în ospeție, m-am gândit că oricum m-am fript. A trecut timp și am început să privesc învinuiri săptămânal”, a adăugat Ella.

Mai mult, Chistol a zis că are 101 de screenuri, iar dacă „o mai atinge” le va publica.

Vedeți aici declarațiile celor două:

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion