Săptămâna modei din Rusia, în spirit naționalist! Larisa DOLINA, îmbrăcată în drapelul țării: „Știu că o să am parte de multă ură”

În această perioadă, la Moscova are loc Săptămâna Modei, unde designerii își prezintă colecțiile pentru sezonul primăvară-vară. Nici acest eveniment monden nu trece fără note de „patriotism”.

La eveniment a fost prezentată și o colecție specială, în spirit naționalist, marcată de simbolurile țării, în special – drapelul rus. Artistei Larisa Dolina i-a revenit rolul de a defila pe podium într-o ținută extravagantă.

Cântăreața în vârstă de 68 de ani a purtat un costum negru mulat cu elemente din sticlă și corset, iar pe spate o mantie în culorile drapelului. Rușii nu au îndrăznit să critice mantia, în schimb i-au reproșat femeii că nu se cuvine să accepte defileuri în așa costum la vârsta. Dolina la altă reacție nici nu s-a așteptat și a venit cu o postare pe Instagram:

„Experimentez din nou… Acum în lumea modei… Cooperez cu designerul Jemal Makhmudov de mulți ani și nu mă satur niciodată să fiu surprins de paleta lui diversă! Căutând, mereu inspirat și foarte generos… Știu că o să am parte de multă ură după spectacolul din seara asta. Noi doi – ne-am asumat un risc. Poate că mulți vor pune întrebări la care eu, de exemplu, nu voi putea răspunde. Cu toate acestea s-a întâmplat asta și nu-mi pare rău ca de obicei. Și acest lucru este atât de adevărat.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion