S-a măritat îmbrăcată în costum sportiv, cu voal în cap și pe trotinetă electrică. Cine e mireasa nonconformistă?

Cântăreața Rita Dakota și-a oficializat relația cu iubitul său, regizorul, Fiodor Belogai. Fiind la a doua căsătorie, aceasta nu a mai vrut să îmbrace rochia albă de mireasă, dar a optat pentru un costum sportiv negru, Adidas. A completat ținuta de nuntă cu un voal alb prins de dread-uri.

Sursa: Instagram\ritadakota

Nici tu limuzină, vreo mașină sport sau alt vehicul de lux. Mirii au venit la oficiul stării civile pe o trotinetă electrică. Cântăreața a scris pe pagina sa de Instagram că nu au anunțat nici măcar părinții sau prietenii despre eveniment. Dar așa s-a făcut că fanii cuplului au aflat ce pun la cale aceștia și au venit să-i felicite primii, chiar în curtea instituției. Mireasa a scris să Fiodor întâmplător a făcut publică data căsătoriei, dar cine știe dacă o fi așa sau cuplul a făcut-o intenționat, pentru a avea atenția fanilor.

Mirii au fost întâmpinați cu flori, baloane și pancarte, iar după asta s-au dus să sărbătorească. În meniu – mâncare chinezească, servită în stradă.

Sursa: Instagram\ritadakota

Cu asta nu se termină povestea. Proaspeții soți totuși organiza o nuntă mică, în această vară – a dezvăluit cântăreața într-o postare pe Instagram, atunci și va purta rochia de mireasă.

Rita Dakota și Fiodor Belogai sunt împreună din 2018, după ce au făcut cunoștință în timpul filmărilor unui videoclip al cântăreței. Anterior, aceasta a fost căsătorită cu un alt artist rus, Vlad Sokolovskiy. Cum ar Frédéric Beigbeder, dragostea lor a durat trei ani. În schimb cei doi au o fetiță pe nume Mia, care de curând s-a mutat să trăiască la tatăl său biologic.

Sursa: Instagram\vs20

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion