S-a luptat cu infertilitatea, iar acum Daniela CIOCANU visează la încă un copil: „Sperăm să avem parte de încă un miracol”

Prezentatoarea TV, Daniela Ciocanu a trăit o bună perioadă de timp cu diagnosticul de infertilitate. În pofida acestui sumbru verdict, în 2019, jurnalista a adus pe lume o fetiță, Miranda. Iar acum speră să li se întâmple din nou un miracol.

Daniela a recunoscut că fiica își dorește mult un frate sau o soră și ea însăși speră să devină încă o dată mamă.

„Sperăm să avem parte de încă un miracol. Miranda la fel cere des acest lucru și mă simt așa un pic copleșită când încă nu i-am livrat darul. Cine știe situația mea, mă înțelege” – a scris Daniela.

Iată povestirile anterioare ale Danielei Ciocanu despre diagnoza sa, făcute în cadrul unei emisiuni.

„Mai puternic decât puterea gândului nu există nimic, nici medicina. Eu cred în materializarea gândului. Până la Miranda foarte multe lucruri mi s-au întâmplat fiindcă mi-am dorit. Cum am zis, așa s-a întâmplat și atunci când a venit domnul Calaraș și mi-a spus: „Daniela, tu nu poți avea copii pe cale naturală”. Eu i-am spus: „bine, domnul Călăraș”, dar nu am acceptat vorba lui fiindcă eu sunt foarte ambițioasă și cred în gândurile mele. Am crezut că pot deveni mamă pe cale natulară.

Soțul meu insista să începem procedurile, dar eu i-am spus să aibă un pic de răbdare. În capul meu se plantase ideea că vine copilul fără eprubete și, în septembrie 2018, după trei săptămâni de vacanță în Croația, Victor mi-a spus: „gata, până aici a mers soldatul, mergem să facem procedura”.
După mai multe investigații ar fi trebuit să fac un vaccin și pur instinctiv am făcut un test de sarcină care avea două liniuțe. Am plecat la sora mea și am mai făcut unul și iarăși erau două liniuțe, oricum sora mea m-a sfătuit să dau și o analiză de sânge pentru a fi sigură (în tot acest timp soțul meu mă aștepta acasă).
Până și analiza de sânge a arătat că domnul Călăraș nu a avut dreptate, Daniela a câștigat (râde). Domnul Călăraș mi-a spus: „medicina are 5% de coridor întunecat, pe care noi nu-l putem până la sfârșit lumina și iată tu ești un caz din coridorul acela întunecat.”

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion