S-a însurat vedeta serialului „Kadetstvo”! Vedeți cine e aleasa lui Alexandr Golovin

Îl mai țineți minte pe Maxim Makarov, din serialul rusesc „Kadetstvo”? Actorul care a jucat acest rol, pe când avea doar 17 ani este Alexandr Golovin. Și la acea vârstă, adolescentul a reușit să cucerească multe inimi. Ulterior, la maturitate, a făcut un copil cu un make-up artist, de pe platoul de filmare, dar și-a pus pirostriile abia acum. Stați să vedeți cine e aleasa sa!

Cea care l-a făcut să renunțe la burlăcie este colega sa de breaslă, actrița Alexandra Popova, în vârstă de 36 de ani – cu doi ani mai mare, decât proaspătul său soț. Cei doi formează un cuplu de doi ani și sunt logodiți de doar două luni.

Mirele a respectat tradiția și a mers să ia mireasa din casa părintească, după care au plecat să sărbătorească în compania rudelor și a celor mai apropiați prieteni, departe de aglomerația orașului și de ochii curioși ai presei, într-o vilă de toată frumusețea.

Alexandra a îmbrăcat o rochie de mireasă clasică, în stil prințesă, iar mirele a încercat să combine comoditatea și eleganța, așa că și-a asortat costumul cu o pereche de adidași.

Alexandr Golovin a ajuns în gura lumii în 2019, după ce o femeie a anunțat în cadrul emisiunii „Pusti Govoreat”, că actorul este tatăl copilului său. Alexandr a avut o relație amoroasă în 2017, cu Svetlana Belogurova, care pe atunci lucra ca make-up artist, pe platoul de filmare. Când a aflat că aceasta e însărcinată, Golovin i-a sugerat să întrerupă sarcina. Chiar și așa, femeia a decis să nască. Aceasta a povestit totul de-a fir-a-păr în cadrul emisiunii și a făcut un test ADN, care i-a confirmat spusele. În baza acestui fapt, paternitatea lui Golovin a fost demonstrată în instanță și acesta a fost obligat să achite pensia alimentară copilului său biologic, Olivia.

Iată așa peripeții a avut actorul! Îl vom urmări ca să vedem cum îl va schimba viața de familie.

Sursa: Instagram\s.a.n.e.k13, @alexsandra.po

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion