Rolls-Royce-ul decapotabil al lui Gabriel STATI, lăsat cu cheile în interior și fără supraveghere! Cine a îndrăznit să urce în el?

Să vezi și să nu crezi! Faimosul Rolls-Royce decapotabil, de un roșu aprins al milionarului Gabriel Stati, a fost lăsat de către stăpân, în voia sorții, chiar în centrul capitalei. Nu o să-ți vină să crezi cine a îndrăznit să urce în mașina.

Milionarul probabil să grăbea, nu glumă și a fost nevoit să blocheze un alt automobil, care s-a adeverit a fi al lui Emilian Crețu. Dacă alți șoferi în asemenea situații lasă un număr de contact, atunci Stati a decis să lase cheile în interior, ca Emilian să mute singur bolidul și să poată părăsi parcarea.

Faptul că o asemenea mașină a fost lăsată descuiată, cu cheile in interior l-a descurajat pe influencer. Totuși, acesta și-a luat inima în dinți și cu multă precauție a urcat în Rolls-Royce ca să-l reparcheze. Doar că Emilian nu prea știa cum să mânuiască o asemenea bijuterie pe patru roți. Așa că i-a luat minute bune ca să-l miște din loc.

„Cred că a făcut-o special, a lăsat cheia acolo, ca eu să o dau puțin în spate, ca să pot ieși. Facem invers: eu las cheia mea lui, iau mașina asta și mă duc. Eu nu o fur! Poliția, să nu umblați după mine! El mi-a lăsat cheia”.

Inițial, Crețu nu știa cine e proprietarul acestui bolid, dar a spus că e un om foarte respectuos, așa că a decis să-i parcheze mașina la umbră. Și doar ulterior, datorită unor postări de pe Instagram a aflat cine e șoferul care nu se teme să lase cheile în interiorul mașinii.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion