Rochia albă e cumpărată, dar mirele stă pe gânduri! Dan IONIȚĂ răspunde dacă se căsătorește sau nu

După ce a făcut lumea se creadă că se căsătorește pentru a doua oară, influencerul, amator de hype, Dan Ioniță a spus într-un interviu că nu are de gând să-și pună pirostriile pentru a doua oară, cel puțin nu în viitorul apropia.

Afaceristul a făcut deja o dată pasul, pe când avea doar 23 de ani. Căsnicia s-a destrămat și a urmat un proces de divorț care s-a întins pe o perioadă de doi ani. Dan Ioniță nu vrea să calce a doua oară pe aceleași greble, așa că nu se grăbește să-și oficializeze relația cu iubita sa însărcinată, în schimb are grijă ca sarcina să decurgă perfect.

„Italienii trăiesc toată viața fără să se înscrie. . .Eu în relația asta mai mult mă axez pe viitorul copil care-l așteptă, ca el să fie sănătos de acolo, din burtă, ca să nu fie careva probleme, Doamne ferește. Am luat pachet de monitorizare a sarcinii în clinică privată, asta eu am insistat la asta, acolo se verifică tot. Mă ocup de mama lui, astăzi am fost la nutriționist, să mănânce cum trebuie. Acum mai mult mă ocup de asta. Dar ce ține de actul acesta oficial, despre care am spus că europenii trăiesc toată viața trăiesc împreună și nu-l mai fac, eu am spus că o s-l las pe mai încolo.”

Dan Ioniță mai are un fiu din prima căsătorie. De această dată, afaceristul a spus că-și dorește o fetiță.

Amintim că în ultima perioadă, cuplul se pregătește activ pentru un eveniment misterios. Au rezervat sală într-un restaurant din Capitală, unde au invitat peste 40 de oameni și i-au cumpărat Cristinei rochie albă. Ce pregătesc totuși?

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion