Rio din „La Casa de Papel” a devenit tată! Mama copilului său este sora unei actrițe din celebrul serial

Chipeșul actor, vedeta serialului spaniol „Fabrica de Bani”(La casa de papel), Miguel Herrán a devenit tată pentru prima dată! Bărbatul a postat astăzi prima imagini făcută imediat după naștere.

Iubita lui și cea care i-a adus pe lume copilul este Celia Pedraza, sora actriței, María Pedraza, care a împărțit platoul cu Miguel la filmările serialului „La casa de papel” și „Elite”.

Sora sa, Iubita lui Miguel, a ales să urmeze un alt parcurs profesional. Potrivit presei spaniole, tânăra este funcționar public și a studiat dreptul, este pasionată de călătorii și duce un mod de viață activ.

Nu se cunoaște cum s-a înfiripat relația sa cu Miguel Herrán, dar despre sarcină a anunțat chiar actorul acum șapte luni, când a postat ecografia și câteva fotografii comune. Iată ce a scris atunci actorul:

„Ei bine.. puțin mai mult pot spune.
Pozele vorbesc de la sine..
Aceasta este familia mea.
Și asta îmi doresc cel mai mult pe lumea asta.
@celiapedraza_ mi-a oferit cel mai mare dar al vieții mele.. vom fi părinți.
Încă nu știm nimic, doar că în acest moment totul este perfect și avem iluzia că este greu de gestionat.”

Astăzi a scris un simplu și cel mai valoros „te iubesc”, în descrierea fotografiei cu familia completă. Sexul și numele bebelușului încă nu l-a anunțat personal, deși presa spaniolă vehiculează multiple versiuni.

/

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion