RIHANNA, de nerecunoscut: Cum se odihnește graviduța acasă, în Barbados

Fără machiaj, cu burtica la vedere și fusta descheiată. Așa apare Rihanna în ultima poză făcută acasă, în Barbados, unde cântăreața să odihnește, în timp ce soțul ei, cântărețul A$AP Rocky filmează un nou clip.

Rihanna apare cu un pahar de milkshake în mână, lângă vila sa. Rihanna a comandat mai multe băuturi din care să poată alege.

Cântăreața, care adoră să-și accentueze burta rotunjită, a fost îmbrăcată într-un top scurt negru și o fustă mini de blugi, descheiată. La fel, poartă o pălărie din paie și este desculță.

Rihanna a devenit recent prima artistă care a ajuns la 1 miliard de streamuri pe Spotify cu 10 melodii, a anunțat chiar artista pe Instagram. „Și asta fără un nou album”, a scris Rihanna, care nu a mai lansat un nou album de șapte ani. Anul trecut, ea a prezentat piesa Lift Me Up, care a devenit coloana sonoră a filmului Black Panther: Wakanda Forever. A interpretat-o ​​la recentele premii Oscar.

Rihanna și A$AP Rocky, în vârstă de 34 de ani, așteaptă acum al doilea copil. Ca și în prima sarcină, cântăreața nu își ascunde burta rotunjită și apare adesea în public în imagini provocatoare. Recent Rihanna a devenit chipul liniei de îmbrăcăminte pentru bărbați Louis Vuitton.

Legion-media.ru
Legion-media.ru

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion