Relația lui Teodor CÂRNAȚ cu ex-soția și fiica lor, avocată în Italia! „Mulți nu o să aibă ochi să o vadă!”

Unul dintre cei mai bogați bărbați de la noi, după numărul de urmași, Teodor Cârnaț mai are încă o fiică pe lângă cei nouă copiii aduși pe lume de actuala lui soție, Marina Cârnaț. Cel mai mare copil i-a călcat pe urme și și-a construit o carieră în jurisprudență, dar interesele comune nu i-a apropiat, a dezvăluit bărbatul, în cadrul podcastului „Acasa la Maruta”. Tatăl și fiica au o relație rece, recunoaște cu vinovăție Cârnaț, iar a doua lui soție are și o explicație a acestui fapt.

Teodor Cârnaț vorbește cu mândrie despre reușitele fetei sale, care are 28 de ani, e profesor universitar și avocat în Italia. Relația lui cu ea se deosebește mult de cea pe care o are cu ceilalți copii ai săi. Se crede el vinovat de asta.

„E o relație mai rece, dar eu o respect, o iubesc, ca tată. . .Și eu sunt vinovat, poate ea a avut nevoie de tata, a avut nevoie să fiu mai alături de ea, de un sfat la timp. Dar Italia-Republica Moldova, distanța e mare, fiindcă a plecat de la 9 ani în Italia. Eu ca tată poate trebuia să dau mult mai mult de la mine”, a recunoscut Cârnaț. Chiar și așa, el pare să fie la curent cu tot ce se întâmplă în viața fiicei sale. „A absolvit cel mai bine facultatea, cunoaște vreo cinci limbi, face acum o cercetare științifică pe o temă foarte complicată și complexă: utilizarea inteligenței artificiale la soluționarea conflictelor de drept comun, mulți avocat nu o să aibă ochi să o vadă, pentru că le ia bucata de pâine”, a spus amuzat juristul.

Pe de altă parte, Marian Cârnaț, actuala lui soție consideră că relația lor tată-fiică nu avea sorți de izbândă, întrucât Teodor nu a avut ocazia să participe la educarea fetei.

„Dacă rămânea aici el avea influență, avea să o educe, avea să depună sămânța lui, nu-i din caracterul tău, ceea ce primesc copii mei”, a spus cea care i-a născut alți 9 copii.

Despre fosta lui soție, juristul a avut cuvinte de laudă, dar pe care le-a ales cu atenție, așa încât să nu o deranjeze pe actuala lui consoartă. Marina Cârnaț a spus din start că e inadmisibilă menținerea relației dintre foști.

„Eu îi doresc multă sănătate, viață lungă, mi-a născut o fată, chiar e bravo! Chiar dacă vei păstra relația, numaidecât îți va afecta relația din prezent”, a spus Cârnaț.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion