Regizorul „TWILIGHT” îi vrea pe Jacob ELORDI și Jenna ORTEGA în rolurile lui Edward și Bella

Dacă Twilight s-ar filma acum, Jacob Elordi și Jenna Ortega ar fi candidații perfecți pentru rolul lui Edward și Bella. Cel puțin, directorul primului Twilight, Catherine Hardwicke, ar fi aprobat cu siguranță candidaturile lor.

Elordi și Ortega sunt acum printre cele mai căutate vedete tinere. După rolul său ca spărgător de inimi în serialul „Euphoria” și rolul lui Elvis Presley din filmul „Priscilla”, presa îl numește pe Jacob „noul rege al Hollywood-ului”. „Este uimitor. Probabil că acum ar fi Edwar”, îl citează Variety pe regizor.

Jenna Ortega, la fel, se bucură de succes după lansarea seriei „Wednesday”. Cel mai probabil, fanii lui Jenna și Jacob însă nu vor aștepta participarea lor la „Twilight”. Pe rețelele de socializare, oamenii scriu că actori mai puțin cunoscuți (și cu solicitări mai modeste în ceea ce privește onorariile) vor fi aleși cel mai probabil pentru reboot-ul filmului Saga Amurgul. Mulți mai notează că cuplul ar arăta ciudat pe ecran din cauza înălțimii lor diferite: Elordi are 198 cm înălțime, iar Ortega are 155 cm.

Rolurile principale din seria de filme bazate pe cele mai bine vândute cărți ale lui Stephenie Meyer – vampirul Edward Cullen și iubita sa Bella Swan – au fost interpretate de Robert Pattinson și Kristen Stewart. Acest proiect i-a făcut pe tinerii actori vedete mondiale.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion