Râzi cu lacrimi! Cum Emilian CREȚU l-a cunoscut pe „Seniora Dima”, beția lor de 3 luni și cearta de un an

În pofida gurilor rele, o prietenie nebună îi leagă pe Emilian Crețu și Dumitru Gherghelaș, botezat de actor „seniora Dima”. În premieră, cei doi au venit împreună la un interviu și au povestit cum au început să prietenească.

Relația lor durează mai mult de un deceniu. Cel care a făcut primul pas a fost Dumitru, care îl urmărea pe rețele pe Emilian și i-a propus să se vadă.

„Mai întâi pe Facebook mi-a scris că e stabilit în Italia, dar când va veni în Moldova ar vrea să mă cunoască. Ne-am întâlnit în 2013, când au apărut primele filmulețe fără complexe, cu Natașa, cu oile și el făcea parte din oamenii care apreciază ceea ce fac. La un moment dat, când a venit în Moldova tot îmi scria hai să ne întâlnim, să te cunosc”, își amintește Emilian.

Mulți se întreabă cum e posibilă prietenia lor când unul îl face gras pe celălalt și e numit înapoi oaie. Iar șirul de glume de genul e interminabil. Bărbații au spus că nici într-un caz acestea nu sunt motiv de supărare. Totuși, au avut și neînțelegeri, dar din alt motiv.

Urma să meargă împreună într-o vacanță, dar nu s-au putut sincroniza și într-un final au apucat ambii în direcții diferite. Din acest motiv nu și-au vorbit un an.

Totuși numărul amintirilor plăcute depășește cu mult celor al supărărilor. Emilian a povestit cum în pandemie au tras o beție de trei luni, atunci și s-a născut porecla de „seniora Dima”

„Cu Dima poți să faci orice, la maxim. Cu el am învățat ce înseamnă o beție adevărată. . .Noi toate sticlele pe care le-am băut la Negureni, le-am pus pe gard unde ținem noi gunoiul și era un rând de zeci de sticle, de care vrei. La un moment dat am consumat mai mult decât trebuia, el era „muci”, îi era rău, zic hai să te scot afară, să te plimb, atunci mi-a venit în gând că sunt ca o doamnă care are grijă de un italian și de atunci a rămas „seniora Dima”.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion