Radu DOLGAN, supărat pe Dan BALAN! „El cântă ilegal piesa asta!”

Cântărețul Radu Dolgan, fiul lui Mihai Dolgan, fondatorul formației „Noroc” a acordat un interviu colegei sale de breaslă, AURA, în care și-a revărsat supărările pe Dan Balan. Mărul discordiei dintre aceștia este piesa „De ce plâng chitarele”, a formației lui Mihai Dolgan, care a fost reinterpretată de Dan Balan și se bucură de popularitate și astăzi.

Radu Dolgan s-a plâns în cadrul interviului că piesa ar fi fost preluată și modificată ilegal de către Dan Balan, cât timp tatăl său și autorul textului, Efim Crimerman erau în viață. Cel din urmă ar fi avut intenția să-l dea în judecată pe membrul trupei O-ZONE.

„Asta e un nerespect față de autorul muzicii și a textului și chestia că a scris co-autor e cel mai mare nerespect. Așa e scris pe CD” – a spus Radu Dolgan

Totodată, potrivit informațiile din mediul online ce datează din acea perioadă de timp, Dan Balan și-a retras declarația de compozitor al piesei „De ce plâng chitarele”.

„Cea mai mare greșeală a lui e că el nu vrea să vorbească cu noi. Nu vrea! Din respect față de mama mea, Lidia Botezatu tu ai putea să suni, Dan?! Dar el nu face lucrul ăsta”, a mai spus Dolgan.

Totodată, întrebat de Aura dacă i-ar permite de bună voie lui Dan Balan să cânte în continuare piesa, în condițiile în care acesta l-ar contacta, Radu Dolgan nu a vrut să spune care ar fi răspunsul lui în aceste noi circumstanțe.

Sursa: TikTok\unica.md

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion