„Puterea Probabilității” va fi lansat în curând. Când va avea loc premiera?

O nouă producție cinematografică va apărea pe marile ecrane. Este vorba despre thriller-ul „Puterea Probabilității”, în regia lui Ivan Naniev. Printre actorii care au participat la realizarea acestui film se numără: Valery Moon, Bogdan Bîtlan, Andrei Luca, Valera Leovskii, Aurel Pîntea, Vlad Blanari, dar și jurnaliști cunoscuți precum Dorin Scobioală, Andrei Porubin, Traian Stoianov.

Acțiunea are loc la Chișinău, unde, în mod surprinzător, încep a dispărea copii. Personajul principal Vlad, cu ajutorul unui prieten de al său agent secret, este hotărât să găsească copiii dispăruți cu orice preț. Dar în timpul investigației lor, ei descoperă un secret care ar putea provoca o lovitură de stat. Această producție ar putea fi considerată una dintre cele mai complexe proiecte din industria cinematografică autohtonă recentă din mai multe considerente, principalele atuuri fiind scenele dificile de cascadorie, efecte speciale etc.

În timpul realizării proiecției, care a durat trei ani, au fost implicate peste 70 de autovehicule civile, peste 40 de mașini de poliție, de pompieri, ambulanţe, evacuatoare, platforme pe roti. Trei mașini au fost accidentate, două au fost arse, iar un troleibuz, care între timp a ajuns viral pe internet, a fost, de asemenea, implicat în filmări.

Peste o mie de persoane, dintre care peste 160 de actori, 5 cascadori, 12 instructori şi consultanți au participat în cadrul fimărilor.  Acestea au avut loc în 43 de locații și în timpul fimărilor au fost folosite peste 700 de gloanțe oarbe.

„Pe parcursul celor trei ani de filmări am lucrat intensiv cu o echipă profesionistă, sunt mândru că, împreună, am realizat un lucru nemapoimenit. Sper ca munca noastră să fie apreciată și de publicul larg, iar filmul să se bucure de succes”, a menționat regizorul lungmetrajului, Ivan Naniev.

 Premiera peliculei va avea loc sâmbătă, 23 septembrie, ora 18:00, la Palatul Național. Pe covorul roșu vor păși mai multe personalități ale momentului, va avea loc o decernare de premii, iar invitații vor avea ocazia să facă poze cu echipa implicată în proiect.

„Cinematografia autohtonă, care până nu demult era într-o stare letargică, se reanimează prin amplificarea numărului de filme autohtone de calitate. Mă bucur enorm că am făcut parte din proiect, sunt foarte fericit că acest film va ajunge pe marile ecrane”, a precizat unul dintre producătorii filmului, Sergiu Scobioală.

 Pentru cinefili, premiera filmului pe marile ecrane va avea loc la Cineplex, în data de 28 septembrie, iar biletele vor putea fi achiziționate accesând linkurile de mai jos:

https://iticket.md/ru/event/puterea-probabilitatii

https://putereaprobabilitatii.shepherd.md/

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion