Puterea coincidenței! Cleopatra STRATAN și-a cunoscut viitorul soț la doar 11 ani: „Avem și o poză”

Cleopatra Stratan a fost cerută de mireasă la doar 18 ani, de către Edward Sanda, cântăreț de peste Prut. Toți s-au agitat spunându-le că se grăbesc să facă pasul cel mare, dar de fapt, aceștia de mult știau că le e sortit să-și petreacă viața împreună. În cadrul unui interviu recent, Cleopatra a dezvăluit cum l-a cunoscut pe Edward.

S-a întâmplat pe când Cleopatra avea 11 ani, iar Edward 16. Basarabeanca a venit în localitatea lui de baștină să susțină un concert, iar tânărul urma să cânte la deschiderea aceluiași eveniment. S-au cunoscut, au făcut o poză și au uitat unul de altul pentru ani buni. Ca să se revadă într-un studio muzical din București în 2018 și să fie nedespărțiți.

„L-am cunoscut la studio. El a venit să-și salute colegii, eu eram musafir. . .Nu m-a recunoscut imediat, nu mă mai văzuse de atunci. A rămas șocat. . .M-am îndrăgostit imediat de el. A fost dragoste la prima vedere , arăta impecabil și eu îl știam ca artist doar că felul în care se uita la mine și modul în care mă privea, admirându-mă, m-a făcut să mă simt foarte specială. Asta m-a atras la el.”

Acum sunt soț și soție deja de 3 ani, dar înainte să facă primul pas către o relație au păstrat o relație amicală, deși se iubeau reciproc.

„Vreo doi ani de zile am fost cei mai buni prieteni. Nu am avut nici un iubit până la el. Este primul și ultimul bărbat din viața mea, din toate punctele de vedere.”

Edward Sanda și Cleopatra Stratan s-au căsătorit în 2021. În prezent, cuplul trăiește la București.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion