„PRO TV nu e televiziunea maică-mii”: Cum a ajuns Theo Rose să fie antrenor la „Vocea României

Theo Rose a fost la castingul pentru „Vocea României”, la care a participat trei sferturi din industria muzicală românească. Artista a făcut acest dezvăluiri, întrebată dacă cineva din familia sa deține televiziunea.

„La castingul ăla a fost trei sferturi din industria muzicală românească. Adică, au fost foarte mulți oameni prezenți la casting. PRO TV nu e televiziunea maică-mii, că mulți se întreabă chestia asta, dacă cineva din familia mea deține televiziunea asta, de sunt băgată în atâtea chestii.

Nu, nu avem nicio treabă. Ai mei sunt funcționari publici. Efectiv, trebuie să livrezi ce trebuie și să fii dispus să faci chetsia asta, indiferent dacă ți-e rău, dacă ai o zi mai proastă, că lucrurile astea nu contează pentru o echipă de sute de oameni care lucrează la proiect”, a dezvăluit Theo Rose.

Invitată la podcastul „Vin de-o poveste” cu Radu Țibulcă, Theo Rose a povestit că Horia Brenciu o întrebase cu mult timp înainte dacă ar vrea să fie jurat la „Vocea României”, iar ea a răspuns că nu.

„Așa am ajuns la Vocea României. M-am dus într-o glumă la casting. Neimagindu-mă nicio secundă pe un scaun la Vocea. Fiind întrebată în podcastul lui Horia Brenciu dacă aș accepta să fac parte din juriu… m-a întrebat cu câteva luni înainte să mi se propună… Am zis că NU”, a povestit Theo Rose despre primele momente în care a cochetat cu ideea de a face parte din echipa Vocea României, scrie libertatea.ro.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion