„Primele săptămâni au fost înspăimântătoare!” Valentina NAFORNIȚA despre naștere și maternitate

Soprana, Valentina Nafornița de curând a devenit mamă pentru prima dată. Artista a adus pe lume un băiat, pe care l-a numit Leonard. După ce l-a încreștinat, soprana a început să răspundă la întrebările internaților legate de naștere și maternitate.

Valentina Nafornița a împărtășit urmăritorilor că a născut natural, iar partea cea mai grea a fost recuperarea.

„Am avut o naștere ușoară datorită medicului, dar și epiduralei pe care am primit-o după patru ore de contracții. Mai grea a fost recuperarea. Cel puțin primele două săptămâni au fost groaznice. Sunt multe detalii și multe de povestit. Prea multe.” – a scris soprana.

Valentina Nafornița a mărturisit că cel mai mare ajutor îl primește de la soțul său, Cristian Spătaru.

„Primele două săptămâni au fost înspăimântătoare. Frica, durere, nesiguranța, anxietate și toate astea din cauza că nu mai trăisem o astfel de experiență. Acum e totul altfel Acum e totul altfel. Acum am început să savurez chiar și nopțile nedormite. Totul pentru el.
Este magic, este frumos, este greu, este complex, este obositor. Dar toate rolurile pe care mi le-am dorit și care m-au crescut ca și artist sau personalitate au fost grele și m-au scos din zona de confort.” – a mai scris Nafornița.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion