Prietenii lui Gabriel NEBUNU l-au dus într-o călătorie, fără să-i spună destinația! „Mi-au spus să iau 14 perechi de chiloți”

Mare nebunie în aeroporturile unde ajunge Gabriel Nebunu cu gașca sa. Proaspăt poposit din Italia, unde a concertat, cântărețul nu a reușit să-și despacheteze bagajele, că a rupt-o către o nouă destinație. Prietenii lui i-au organizat o călătorie surpriză, în ajunul zilei de naștere a artistului. Nu i-au suflat vreo vorbă nici despre plecare, nici despre destinație.

Fără să știe ce lucruri să-și ea, ce vreme îl așteaptă la destinație, cât timp vor petrece acolo și cu ce se vor ocupa, Gabriel Nebunu și-a strâns în grabă hainele, costumul popular, s-a întors înapoi după pașaport și a zbughit-o la aeroport. A făcut însă un popas la biserică unde s-a rugat pentru călători și aventura lor.

Au început sărbătorea înainte de decolare, „s-au ciupit” nițel, au făcut glume de tot felul și au înveselit angajații Aeroportului. A urmat un zbor până la Baku, unde au staționat ore bune și au continuat cheful, până au luat un nou avion, care i-a dus în India. Da, anume în această țară își va sărbători ziua de naștere Gabriel Nebunu, pe 20 aprilie.

Vedeți câteva fragmente din călătoria lor surpriză.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion