Prietenii lui BRAD PITT o acuză pe ANGELINA Jolie că a îndepărtat copiii de el

Prietenii lui Brad Pitt au povestit despre cât de „devastat” este ultimul pentru că a fost separat de cei trei copii adoptați ai săi. Aceștia au dat vina pe fosta sa soție Angelina Jolie, despre care susțin că a contribuit la „înstrăinarea parentală” a lui Pitt de copiii săi, scrie Daily Mail.

Se cunoaște despre faptul că Maddox de 22 de ani, Pax, în vârstă de 19 ani, și Zahara de 18 ani sunt complet separați de tatăl lor adoptiv. Doar cei trei copii biologici ai lui Pitt, Shiloh în vârstă de 18 ani și gemenii de 15 ani Knox și Vivienne, îl mai văd în conformitate cu acordul de custodie.

Weekendul trecut, Zahara a participat la un eveniment cu mama sa la Spelman College din Atlanta și s-a prezentat drept Zahara Jolie, nu Zahara Jolie-Pitt (numele ei oficial).

Se spune că atât Maddox, cât și Pax au renunțat la numele Pitt în mod informal „cu mulți ani în urmă”. Se pare că Maddox nu a mai vorbit cu Pitt de la incidentul cu avionul privat din 2016 care a pus capăt căsătoriei lui Jolie și Pitt și pare a fi ostil, spunând că „nu îl mai consideră pe Brad tatăl său”.

Marți, Daily Mail a dezvăluit, de asemenea, cum a apărut postarea șocantă pe Instagram a lui Pax, în care l-a numit pe Pitt „un nemernic de clasă mondială” și un „om disprețuitor” care îi face pe copiii săi „să tremure de frică”.

Unii cunoscuți ai lui Jolie și Pitt susțin că această postare aruncă în lumină „lucrurile toxice care s-au spus copiilor lor”.

„Postarea este tristă și supărătoare pentru că nu face lucrurile mai bune. Chiar dacă copiii lui spun lucruri rele despre el, Brad le va respecta întotdeauna opiniile. Nu va vorbi niciodată negativ despre niciunul dintre ei și nu va vorbi niciodată despre ei ceva rău în public”, a spus un prieten al actorului.

De asemenea, el a adăugat că „este o luptă cu ea”.

„Au trecut anii și ea a spus și a repetat aceleași lucruri toxice despre el, iar realitatea este că i-a înstrăinat pe copii și asta îl supără pe Brad. El încearcă să aibă grijă de ei toți. Dar relația este ruptă”.

O sursă Jolie familiarizată cu situația a spus că Brad Pitt nu are „pe nimeni pe care să-l învinovățească în afară de el însuși”: „Tot ce își dorește Angelina este să-și vindece familia și să meargă mai departe, dar nu o va lăsa să plece”. Prietenul lui Pitt, între timp, a explicat că custodia celor șase copii îi privește acum doar pe cei trei mai mici – Shiloh, Knox și Vivienne. Acești copii sunt supuși unui acord de custodia comună, conform căruia Jolie petrece mai mult timp cu ei.

Brad Pitt petrece timp cu copiii săi în weekend și se întâlnește cu ei în vacanță. Jolie s-a plâns anterior că și-ar dori să se mute, dar familia trebuie să rămână în America, deoarece acolo preferă să locuiască Pitt. Se spune că el are o relație strânsă cu Shiloh și ea a făcut chiar mai multe încercări de a acționa ca un pacificator între Pitt și frații ei mai mari. Un prieten de-al lui Pitt a spus: „În ceea ce privește custodia, echipa juridică continuă să aibă răbdare, este doar frustrant pentru că oamenii continuă să se concentreze asupra lucrurilor greșite. Până acum nu s-a schimbat nimic din perspectiva custodiei”.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion