Predicții pentru februarie: când să te tunzi pentru a atrage norocul și ce proceduri estetice să eviți?

Ne așteaptă o lună plină de flirt! Astrologul și tarologul, Alexandra Wassermann vine cu o serie de predicții pentru luna februarie. Să vedem ce ne așteaptă la locul de muncă, dar și cum vor evolua relațiile.

Predicții generale:

1. Apărați-vă punctul de vedere.
2. Amânați schimbările drastice a imaginii. Fără tatuaje noi sau experimente cu părul.
3. Nu ignorați rutina voastră zilnică. Există riscul de oboseală și probleme cu somnul.
4. Evitați agresivitatea.
5. Nu vă suprimați emoțiile, căutați modalități ecologice de a le exprima.
6. Păstrați subordonarea și nu încercați să fiți pe placul celorlalți.
7. Fiți moderați în cheltuieli.


Munca/Afaceri:

– Februarie nu este cel mai bun moment pentru un comportament epatant și schimbări radicale. Nu lăsați ambițiile voastre nejustificate să vă strice imaginea. Nu este momentul să vă asumați riscuri dacă sunt prea multe lucruri în joc. Nu vă asumați multe și nu puneți prea multă povară asupra voastră. Nu vă așteptați la ajutor.
– Rămâneți la direcția aleasă anterior și țineți cont de cheltuielile pentru campaniile de PR la scară largă. Până la sfârșitul lunii, nu ar trebui să vă așteptați la cadouri din partea soartei.
– Volumul de lucru poate crește semnificativ și necesită o imersiune totală. Păstrați planurile pentru voi și nu faceți declarații negândite.

Relații:

– Întreaga lună va fi plină de o atmosferă de flirt, pasiune, precum și de o confruntare furtunoasă. Îndrăgostirea neașteptată vă poate „zdrobi”, vă poate scoate din zona de confort și vă poate implica într-un ciclu de emoții necunoscute.
– Fiți pregătiți ca o întâlnire trecătoare să vă întoarcă serios privirea sau ca partenerul vostru să fie prada farmecului cuiva. În relațiile existente sunt posibile izbucniri plăcute de dragoste. O persoană draga vă poate surprinde în mod plăcut și neașteptat. Intensitatea maximă a pasiunilor va avea loc la mijlocul lunii.
– Sfârșitul lunii nu este cel mai bun moment pentru a surprinde partenerul cu un cadou scump sau o vacanță de lux.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion