Ploaia de… corupție? EVELINA NEGRU, dezvăluiri despre concursurile muzicale din RM: „Au zis că juriul trebuie mulțumit”

Cântăreața, Evelina Negru, care s-a făcut cunoscută la show-ul Superstar România, vine cu dezvăluiri picante despre unele concursuri muzicale din Moldova. Chiar dacă artista recunoaște că îi este doar de acea perioadă și că ar mai participa la festivaluri dacă ar putea, aceasta nu a ezitat să scoate niște adevăruri din culise.

Evelina este stabilită la București de circa un an, acolo unde studiază și unde își dezvoltă cariera muzicală. Recent, în cadrul unui podcast, aceasta a povestit puțin despre dedesubturile unor festivaluri de muzică din Moldova, la care participă copii.

Artista a mărturisit că la un moment dat, mama ei a primit un apel de la organizatori care i-au vorbit despre anumite taxe pentru juriu.

„Înainte se organizau des festivaluri, acum sunt mai răruțe și sper că și mai cinstite”, a declarat Evelina.

Întrebată la ce vârsta a înțeles că trofeele se discută inițial în culise, iar după pe scenă, aceasta a mărturisit sincer că la 14-15 ani.

„Și noi am fost telefonați de către cineva, când am participat la un concurs – Ploaia de stele. A telefonat-o pe mama și i-a zis: fiica dvs. este pretendentă la premiul mare a concursului. Mama a zis wow, mulțumim, trebuie să ne pregătim cumva? Și au zis că este juriu și trebuie să îl mulțumim și premiul bănesc se dă la juriu și am refuzat. Și au tot telefonat-o, dar eu nu mi-am plătit niciodată trofeele, pentru că noi în primul rând nu aveam bani, abia făceau rost să facem o rochie, taxa de participare, nu erau în bani gata”, a spus Evelina.

Evelina Negru este o tânără cântăreață, care a participat la X Factor România și la Superstar România. În prezent, aceasta are un contract cu casa de discuri Demoga Music. Ultima piesă lansată de Evelina este Preferata Ta.

Sursa: Pro TV
Sursa: Pro TV
Sursa: Instagram/EvelinaNegru
Sursa: Instagram/EvelinaNegru

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion