Plâng influecerele pe Instagram! Ce le-a emoționat până la lacrimi?

În această perioadă, în instituțiile preșcolare din țară au loc matinee, cu ocazia sosirii primăverii și Zilei Internaționale a Femeii. Ca oricare părinte, mămicile populare pe Instagram nu au lipsit de la aceste evenimente. Prezentatoarea TV, Daniela Ciocanu și femeia de afaceri controversată, Tany Vander au fost printre cele mai emotive.

Fiul lui Tany Vander frecventează o grădiniță privată din capitală. Copii au fost îmbrăcați identic la eveniment și fără să știe ce va purta fiul ei, Tany Vander și-a asortat ținuta cu cea a lui Adam. La matineul băiatului au fost ambii părinți și bunica acestuia, dar Vander a fost cea mai emotivă și a vărsat lacrimi cât și-a admirat feciorul.

Și Daniela Ciocanu a vărsat lacrimi șiroaie. Fiica ei, Miranda a urcat pentru prima oară pe o scenă de teatru. Micuța era foarte calmă, în schimb părinții emoționați la maxim. Tot astăzi, Daniela sărbătorește 14 ani de emisie la un post TV, dar se pare că acest fapt mai puțin a emoționat-o decât matineul micuței.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion