PINK, la un pas de moarte: Artista a luptat cu dependența de droguri

Pink a recunoscut că a fost la un pas de moarte din cauza unei supradoze de droguri, la începutul carierei sale. Cântăreața a vorbit despre experiența ei într-un interviu acordat 60 Minutes.

Pink, în vârstă de 44 de ani, își amintește că în noiembrie 1995, cu câteva săptămâni înainte de a semna primul ei contract cu o casă de discuri, a făcut o supradoză.

Atunci, cântăreața a consumat diferite droguri la un eveniment de Ziua Recunoștinței. Întrebată de gazdă despre cât de gravă era situația atunci, cântăreața a răspuns că „aproape a murit” în acea noapte.

Pink își atribuie comportamentul din acel moment adolescenței sale dificile.

„Eram un punk. Practic, am crescut într-o casă în care în fiecare zi părinții mei țipau unii la alții, aruncau lucruri. Se urau unul pe altul. Și apoi m-am pus pe droguri. Am vândut droguri. Și apoi am fost dat afară din casa,” – își amintește câștigătoarea premiului Grammy.

Când Pink și-a revenit după incident, și-a promis că va renunța la droguri.

Câteva săptămâni mai târziu, cântăreața și trupa ei Choice au semnat un contract cu LaFace Records, unde interpreta a devenit „prima fată albă pe o etichetă neagră”. Câțiva ani mai târziu, Pink și-a început cariera solo.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion