Petrece sâmbăta la Palatul Versailles din Moldova! Ore numărate până la Cucoanele Fiesta de la Castel Mimi!

Au rămas ore numărate până la Cucoanele Fiesta! Castel Mimi, supranumit Palatul Versailles din Republica Moldova de către presa internațională, organizează o nouă seară dedicată amatorilor de momente de calitate, petrecute alături de prieteni sau familie.

Cu o vechime de 130 de ani, această bijuterie a patrimoniului cultural național își propune să ne transporte în epoca în care Constantin Mimi îi invita pe boierii din întreaga regiune la petrecerile sale celebre.

Pe 5 august 2023, Castel Mimi va găzdui Cucoanele Fiesta, o sărbătoare în cinstea vinului Cucoanele. Această băutură deosebită, apreciată în ultimele veri, cu un cupaj select și o nuanță asemănătoare spicului de grâu, încântă simțurile cu arome florale dulci.

Această seară specială va celebra în mod unic frumusețea și eleganța feminină, oferind oaspeților Castel Mimi multiple premiere deosebite.

În primul rând, participanții vor fi surprinși de povestea celebrei pictorițe mexicane, Frida Kahlo, care a influențat casele de modă prestigioase, precum Dior, și a fost prezentă pe coperta revistei Vogue. Ea a redefinit conceptul de frumusețe feminină și a schimbat percepția lumii asupra idealului de frumusețe. Citatele sale, prezentate ca adevărate lecții de viață, au inspirat milioane de femei, restituindu-le încrederea în sine în orice etapă a vieții.

Tot în această seară, veți avea ocazia să descoperiți pe Cristina Frolov prin intermediul lecțiilor sale de viață, susținute în cadrul unui workshop unic, axat pe creșterea încrederii în sine.

Pe lângă toate acestea, toți invitații vor avea la dispoziție întregul palat, așa cum l-au admirat președinții statelor Uniunii Europene la început de vară, pentru a petrece timpul într-un mod plăcut alături de cei dragi.

Fie că alegeți să vă fotografiați în zona dedicată capturării momentelor memorabile, să admirați muzica live sau să dansați pe ritmurile antrenante create de DJ, sau să participați la tururile rapide ale Castelului Mimi (în intervalele de oră prestabilite), opțiunile sunt variate și pline de încântare.

Toți oaspeții vor beneficia de acces nelimitat la vinul elegant „Cucoanele”, însoțit de un pahar de sticlă cadou. În plus, participanții la eveniment vor savura bucătăria mexicană, pregătită chiar în open air kitchen la Castel Mimi.

Evenimentul va începe la ora 18:00, iar biletele pot fi cumpărate de pe https://iticket.md/event/cucoanele-fiesta.

Detalii despre Dress Code aflați AICI. Locurile sunt limitate, așa că te sfătuim să îți rezervi locul cât mai curând!

Cum a fost ediția precedentă vedeți în galeria de mai jos.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion