PERCY HYNES WHITE a răbufnit: Actorul din Wednesday, în premieră, comentează acuzațiile de agresiune sexuală

Percy Hynes White, actorul care l-a jucat pe Xavier Thorpe în primul sezon din serialul Wednesday, a comentat în premieră acuzațiile de agresiune sexuală, lansate încă în ianuarie. Atunci, pe Twitter au apărut mai multe postări care îl învinuiau pe actor de agresiune sexuală, inclusiv asupra unei minore.

White a ieșit cu reacție într-o postare pe Instagram. Acesta nu a fost foarte specific și nici nu a dezvăluit de ce a venit cu un răspuns atât de târziu.

La începutul acestui an, o persoană pe care nu am întâlnit-o niciodată a început o campanie online de dezinformare împotriva mea”, a postat White. „Din acest motiv, familia mea a fost supusă unei campanii online de discreditare, iar prietenii mei au primit amenințări cu moartea. Zvonurile sunt false”.

Actorul a adăugat că personajul său din „Wednesday” a fost confundat cu Percy White, actorul din viața reală.

„Au fost folosite fotografii cu mine când eram minor, iar exemple cu mine în care portretizam pe cine au fost prezentate ca fiind pline de ură”, a adăugat White.

Prietena mea Jane a fost prezentată în mod fals ca o victimă, iar încercările ei de a clarifica lucrurile au fost ignorate. Mi-a dat permisiunea să o includ în acest mesaj”, a conchis actorul.

În concluzie, și-a mulțumit susținătorii.

„Sunt foarte recunoscător tuturor celor care mi-au fost alături. Hărțuirea familiei, prietenilor și colegilor mei trebuie să înceteze, vă rog. Vă mulțumesc că ți-ai acordat timp să citiți acest mesaj”, a mai spus el.

Sursa: Instagram/percy
Sursa: Instagram/percy
Sursa: Instagram/percy
Sursa: Instagram/percy

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion