PAUL WALKER ar fi împlinit astăzi 50 de ani! Vezi fotografia postată de fiica sa și ce i-a scris tatălui

Vedeta francizei „Fast and Furious”, Paul Walker, care a decedat în 2013 într-un accident cumplit, ar fi împlinit astăzi vârsta de 50 de ani. Actorul a lăsat în urma sa o fiică orfană de tată, pe atunci minoră. De zece ani încoace, Meadow marchează această zi postând imagini emoționante cu tatăl său.

Tânăra a postat pe pagina sa o fotografie din frageda copilărie, în care apare în brațele tatălui său. Meadow i-a dedicat câteva rânduri emoționante:

„La mulți ani îngerului meu păzitor. Îți mulțumesc pentru dragoste, îndrumare, prietenie, soare și pentru că m-ai crescut să văd toată frumusețea din lume. Ești cel mai bun, modest, generos și grijuliu suflet pe care îl cunosc. M-ai învățat de mică să tratez mereu pe toată lumea cu respect, să fac bine și să am grijă de planeta noastră. Te iubesc și mi-e dor de tine în fiecare zi”, a scris Meadow pe Instagram.

Paul Walker a murit într-un accident de mașină pe 30 noiembrie 2013, în apropierea orașului Los Angeles.. Actorul era pasager în mașina unui prieten, pilotul Roger Rodas, amândoi participând la un eveniment caritabil organizat de asociația lui Walker, Reach Out Worldwide. Aceștia se aflau într-un ‘”Porsche Carrera GT, șoferul pierzând controlul mașinii și izbindu-se de un stâlp, apoi de un copac. Mașina a luat foc, iar cei doi nu au avut șanse să supraviețuiască impactului.

Sursa: Instagram\meadowwalker
Sursa: New York Post

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion