Patric HANGANU își face fosta geloasă! A dăruit un buchet enorm unei altei femei: „Este foarte atentă”

Cântărețul Patric Hanganu pune la încercare nervii fostei iubite. Bărbatul a cumpărat un buchet mare de trandafiri îmbujorați și i-a expediat Svetlanei Nichita o fotografie, întrebând-o dacă sunt frumoși. Asta după ce, acum câteva zile i-a dăruit și ei un buchet, mult mai modest, cu ocazia zilei de naștere a fiului lor comun, Patric Jr.

Fosta lui a bănuit din start că Hanganu „s-a echipat” pentru vreo întâlnire romantică, iar Patric nu a stat să-i nege bănuielile, lăsând-o unu la unu cu bănuielile ei.

Buchetul într-adevăr era predestinat pentru o femeie importantă din viața cântărețului, pentru educatoarea de la grădiniță a fiului lor, care din spusele lui Patric este o fire atentă și amabilă.

A decis să cumpere aceste florile și să i le dăruiască copilul, în semn de recunoștință pentru grija ce i-o poartă.

Amintim că Svetlana Nichita l-a învinuit de zgârcenie pe Hanganu, că nu contribuie financiar la îngrijirea copilului și că nu i-ar fi adus vreun dar la aniversarea lui de doi ani. Cântărețul însă a negat acuzațiile și a spus că nu a fost lăsat să o facă. Ieri însă a reușit să-i ducă cadoul, o mașină electrică.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion