Patric HANGANU, atac la jurnaliști și Emilian CREȚU: „Niște degradați, bolnavi și psihopați”

Cântărețul Patric Hanganu a explodat cu replici acide, învinuiri și chiar o amenințare la adresa mass-mediei. Acesta e nemulțumit de modul în care unii jurnaliști și-ar execută munca. Artistul s-a plâns de că multe ori ar fi fost pus în lumină proastă și că știrile despre el nu au corespuns așteptărilor lui.

Hanganu a atașat o știre despre Tany Vander, de pe un portal pentru femei și a făcut autorii știrilor mondene cu ou și oțet.

„Cu an ce trece, tot mai degradați jurnaliștii noștri și portalurile astea de știri, scriu niște știri. . . ” – izbucnit Hanganu.

Cântărețul s-a plâns că de multe ori ar fi fost și el supărat de presă și a dat drept exemplu perioada în care și-a făcut otoplastie, o operație estetică la urechi, despre care a oferit un interviu. Hanganu nu a rămas mulțumit de știre și de faptul că lumea făcea haz de situație în comentarii. Acesta a mai adăugat că preferă să nu accepte invitațiile la emisiune, ca să nu fie pus în lumină altfel decât și-ar dori ei.

„Eu nu vreau să-mi asociez imaginea mea de cântăreț, de artist, de om public, așa cum sunt eu, desigur nu sunt cea mai mare personalitate, dar urmează să fiu, eu lucrez pentru asta, eu investesc și peste 2, 3, 4, 5, 10 ani eu o să ajung un mare artist și o să fiu o personalitate marcantă, de asta eu din timp, fiind tânăr și mic nu vreau să mă asociez cu toți degradații, retardații și toți proștii din televiziunile noastre, dar mai bine stau acasă și-mi fac reclamă te internet, așa cum vreau eu și-mi arăt imaginea mea așa cum consider eu că trebuie să o arăt.”

O supărare aparte se pare că o are pe actorul Emilian Crețu, prezentatorul emisiunii Dora Show. Hanganu a calificat una dintre vechile tradiții ale emisiunii de a oferi colivă pentru gafe – drept o formă de bullying și a spus ce s-ar întâmpla dacă ar păți-o.

„Doamne ferește să mai nimeresc eu la așa un eveniment și să vină cineva și să-mi dea coliva și să-mi spună asta. Dacă nu zboară cu tot cu colivă și cameramanul lui”. – a spus Patric Hanganu.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion