Parada rochiilor de mireasă ale bloggeriței MIHAELA BERDAGA. Nu o să îți vină să crezi câte a purtat

S-au cununat și au jucat nunta unul dintre cele mai populare cupluri de pe Instagram, Mihaela Berdaga și Veaceslav Zagaevski. Cei doi și-au mai organizat numeroase ședințe de foto, în timpul cărora mireasa a schimbat mai multe rochii.

Cununia religioasă a avut loc în Italia. Mihaela a purtat o rochie elegantă, până în pământ, cu mâneci tăiate și ornată cu un trandafir enorm pe umăr. Ținuta a fost cusută, apropo, de către una dintre domnișoarele de onoare ale miresei, designer de meserie. Mihaela a asortat rochia cu un voal plasă, peste ochi.

Petru petrecerea cea mare, de la Chișinău, mireasa a optat pentru o rochie pe gât, în stil prințesă din dantelă, cu trenă și cu mâneci bufante. Această rochie a purtat-o cu un voal lung.

Pentru primul dans, bloggerița și-a pregătit o altă rochie. Una din atlas, cu drapaj, pe bretele, cu decolteu pătrat și șliț. Rochia i-a avantajat perfect silueta.

Tânăra a pregătit și un număr artistic – un dans energic alături de mai multe fete. Pentru acest moment al petrecerii tânăra a îmbrăcat o rochie scurtă, cu sclipici și decolteu în formă de V.

În timpul ședințelor foto de nuntă, Mihaela Berdaga a mai îmbrăcat alte două rochii de mireasă, stil – prințesă. Cea până în pământ este una extravagantă, imitând poale duble. Cea scurtă este una vaporoasă și pentru un plus de șarm bloggerița a asortat-o ambele rochii cu o pereche de mănuși lungi.

Bloggerița a mai pozat și în lenjerie intimă, fiind acoperită de un voal.

După ce a savurat din plin evenimentele din viața lor de cuplu, tânăra a anunțat că vinde toate rochiile, cu excepția celei care a purtat-o la cununie.

Admirați mai jos toate ținutele. Care este preferata voastră?

Sursa: Instagram\michaelaberdaga
Sursa: Instagram\michaelaberdaga
Sursa: Instagram\michaelaberdaga
Sursa: Instagram\michaelaberdaga
Sursa: Instagram\michaelaberdaga

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion