Parada cadourilor de brand! Ce daruri au primit moldovencele populare pe Instagram, de Ziua Îndrăgostiților?

Conturile de Instagram ale influencerelor de la noi s-au transformat ieri în vitrinele magazinelor de lux. Fiecare și-a postat buchetul, iar unele chiar și buchetele, cadourile de brand și frânturi de la petreceri.

Tany Vander a fost felicitată de soț dis-de-dimineață, cu un buchet enorm de trandafiri albi, iar seara au dat un party în compania prietenilor, într-un local cunoscut din capitală.

Regina TikTokului, Andreea Bostanica ca de obicei nu dezvăluie de la cine primește darurile generoase. Ieri, cântăreața a primit tocmai două buchete de trandafiri și tocmai trei brățări Chopard, fiecare din aur și cu diamante.

Marinela Bezer nu rămâne în urmă, soțul i-a livrat un buchet enorm de trandafiri la job, iar acasă o aștepta o nouă bijuterie Cartier. „Știe ce-mi place”, a scris Bezer.

Vlada Boțan a petrecut ziua în zbor. Aceasta s-a întors din vacanța sa din Zanzibar, care a plictisit-o rău în ultimele zile. Acasă însă o așteptat un buchet de lalele, o brățară Pandora cu numele fetei și un portmoneu Burberry.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion