Păcălă și Tândală au devenit Trickster și Slacker! Poveștile Populare Moldovenești, vândute şi în engleză pe Amazon

Legendele copilăriei revin! Seria Povești Populare Moldovenești și Ucrainene a fost relansată, fiind disponibilă actualmente pe Amazon, în toate librăriile Librarius din țară și magazinele online de cărți.

Cărțile deja pot fi achiziționate online pe Librarius.md, în librăriile rețelei și în magazinele GoodNews. În premieră, poveștile despre Păcală și Tândală au apărut și în limba engleză. Personajele îndrăgite au devenit Trickster și Slacker, iar ediția în limba engleză a Folk Tales of Moldova şi Folk Tales of Ukraine pot fi comandate pe Amazon, în toată lumea.

Editura HB Media, care a relansat celebra serie de Povești Populare, își propune să facă tezaurul folcloric al Moldovei cunoscut în întreaga lume, prin intermediul istoriilor care ne-au colorat copilăria. Producătorul consideră că acestea sunt absolut necesare copiilor, dar au nevoie de un ambalaj nou, care să intrige și să atragă.

Editorii au avut grijă ca poveștile să fie mai aproape de realitățile în care trăiesc copiii moderni, dar să-i țină pe micuții din ziua de azi aproape de tradiții și valori și să-i facă să perceapă diferența dintre bine și rău.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion