OLGA Verbițchi o ia peste picior pe Iuliana BEREGOI: „Când o să începi să fii originală?”

Olga Verbițchi și Iuliana Beregoi rămân a fi prietene doar din trecut. Dacă Olga a mai menționat-o în unele declarații, Iuliana pare să fi șters tot cu buretele. Mai nou, Olga o ia peste picior pe cântăreața de la Orhei, pe internet.

„Mă întreb Iuli, când o să începi să devii originală. Ultimul minut, ultimul dans”, a scris Verbițchi, făcând referire la ultima piesă lansată a Iulianei, „Ultimul dans”.

Ultimul minut este o piesă scrisă de Olga Verbițchi, deocamdată nelansată.

Anterior, Olga Verbițchi a spus că Iuliana Beregoi a fost prima sa cea mai bună prietenă, însă nu ar colabora niciodată cu ea.

„Nu aș colabora niciodată cu ea, cu Iuliana Beregoi. Pentru că n-aș ierta niciodată ce mi s-a întâmplat din cauza prieteniei cu ea. N-aș putea ierta niciodată și nu mă interesează că am fost mici, pentru că au fost momente când s-au implicat părinții ți asta nu este de iertat. Nu am absolut nimic cu ea, nicio problemă, doar că drumurile noastre niciodată n-o să se mai intersecteze, cel puțin în industrie, nici în viață. Nu vreau să fiu alături de acest om sau ca acest om să fie alături de mine, pentru că suntem persoane totalmente diferite. Niciodată nu a fost publică chestia asta și niciodată n-o să vorbesc despre asta, pentru că este un pact pe care l-am făcut cu mine. A fost prima mea cea mai bună prietenă.”, a spus Olga Verbițchi, la un interviu.

Iuliana Beregoi deocamdată nu a dat reacție comentariului făcut de Olga.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion