OLGA VERBIȚCHI, moment jenant într-un local: Ce a pățit

Olga Verbițchi s-a făcut de râs într-un local din capitală. Cântăreața, din greșeală, a călcat pe o bucată de tort, care era pe jos, și a alunecat. Într-o fracțiune de secundă Olga a pupat podeaua.

Artista se afla la o petrecere. Binedispusă și plină de viață, Olga a alunecat și a căzut jos. Rapid s-a ridicat și a râs de momentul jenant.

Video a ajuns pe internet foarte rapid, iar haterii au acuzat-o că a consumat prea mult alcool. Concluzia nu a fost pe placul Olgăi care a reacționat pe Instagram.

„Nu înțeleg care-i faza. M-am trezit și toți mi-au trimit video de pe Tik Tok, cu mine, cică m-am îmbătat și am chicat jos. În primul rând, am alunecat de tort pentru că era pe jos. În doilea rând au căzut alte 2 fete după mine, dar desigur nu postăm pe alții, doar pe Verbițchi să facem hype că nu aveți o bucată de pâine să mâncați să vă trăiți viața”, a spus Olga.

Olga Verbițchi a câștigat X Factor România în 2016. La scurt timp, artista a lansat și prima piesă „Prietena ta”, urmată de alte melodii. În prezent, Olga este stabilită la Chișinău.

Sursa: Instagram/Olga Verbițchi
Sursa: Tik Tok

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion