OLGA VERBIȚCHI dă de pământ cu unii influenceri: „Sute de cariere pe Instagram și Tik Tok se țin pe limba mea”

Olga Verbițchi a răbufnit. Cântăreața a dat de pământ cu unii influenceri, care în opinia sa nu sunt ceea ce afișează pe rețelele de socializare. „Sute de cariere pe Instagram și Tik Tok se țin pe limba mea, însă noi nu avem motive să dăm nume sau să arătăm public cu degetul”, a scris ea, pe Instagram.

„Trăim într-o minciună! Trăim într-o lume unde pe Instagram e frumos, dar acasă pute. Trăim într-o lume unde 99% din fetele ce sunt inocente pe Instagram își câștigă bani din Onlyfans. Trăim într-o lume în care fetele rele care își bat joc de alte fete pentru că nu au bani sau haine frumoase vorbesc pe Instagram despre solidaritatea feminină”, a scris Olga pe Instagram.

Cântăreața spune că sute de cariere de pe Instagram și Tik Tok ar putea fi încheiate, dacă ultima ar dezvăluit tot ce știe.

„Totul la un moment dat devine corect, până atunci aceste povești bazate pe fapte reale pe care le cunosc eu , le țin pentru mine și prietenii mei, când ne întâlnim, gătim ceva și stăm acasă, să avem de ce să râdem”, a adăugat Olga.

Citește mai multe aici:

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion