OLGA ȚAPORDEI, avocata lui Vander? I-a adus donuts din DUBAI lui Crețu, după ce actorul a parodiat-o pe afaceristă

Epopeea gogoașelor din Dubai continuă. După ce Emilian Crețu a făcut o parodie pe seama lui Tany Vander, care și-a trimis soțul în Dubai după acest deliciu, Olga Țapordei, aflată într-o vizită în țara respectivă, la dorința unui urmăritor, i-a adus aceleași gogoașe și lui Emilian Crețu.

Țapordei spune că „nu-i plac oamenii care se bagă în alte familii și a înțeles că Emilian îl vrea pe Vasea”.

„Am zis să liniștesc pofta cu niște gogoașe. Asta e gluma. Eram în Dubai și prietena mea Tania mi-a scris – Poți să îmi aduci din Dubai niște donuts și eu zic okay, dar să îmi scrii de care și ea s-a prins că eu nu știu de toată situația cu Emilian, Tany și îmi transmite video. Am râs și mi-a zis că dacă tot ne cunoaștem să-i fac plăcut omului că el suferă. Asta e tot”, a povestit Olga.

Emilian a apreciat gestul dar a întrebat-o dacă „e sănătoasă la cap?”.

Gravidă în a noua lună, influencerei Tany Vander i s-a făcut poftă de deserturile din Dubai, așa că și-a trimis soțul în Emiratele Arabe ca să-i livreze deliciul mult dorit, Krispy Kreme și Cinnabons. Moftul lui Tany Vander a trezit mult hate, fiind considerat o exagerare. Iar pentru actorul Emilian Crețu poftele lui Vander au devenit un subiect de glume, așa că a filmat o parodie.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion