Olga Țapordei, acuzată de PLAGIAT! Story-urile ei ar fi copiate de la o influenseră din Rusia – DOVEZI

După ce a călătorit în diferite colțuri ale lumii și a cucerit Everestul, Olga Țapordei și-a găsit inspirația tocmai în Rusia. Experta în branding personal se pare că nu mereu apelează la propriile idei în ceea ce postează pe canalele sale de social media.

Marina Cebotari, care este de profesie creatoare de content, a sesizat în ultima perioadă că ideile distribuite de Olga pe story-uri par foarte asemănătoare cu ale unei influensere din Rusia. Ea susține că textele publicate de Olga Țapordei sunt copiate unu la unu după story-urile Alexandrei Mitroshina, jurnalistă și influenseră din Rusia.

„Printr-o coincidență, aceleași gânduri sunt expuse la fel, imagini pe alocuri similare, aranjarea textului și chiar textul tradus din rusă în română”, susține Marina într-o serie de story-uri în care a inclus dovezi cu plagiarismul făcut de Olga Țapordei (imagini mai jos).

Olga Țapordei ar fi început să apeleze la alte surse pentru idei de story-uri aproximativ din luna decembrie 2022, potrivit Marinei Cebotari. Vedeți și voi mai jos dovezile distribuite de tânără.

Story-urile publicate de Alexandra Mitroshina. Sursa: marina.cebotari__ / Instagram
Story-urile publicate de Olga Țapordei. Sursa: marina.cebotari__ / Instagram
Dovezi suplimentare. Sursa: marina.cebotari__ / Instagram
În acest caz Olga Țapordei a publicat story-ul ei în aproximativ aceeași perioadă de timp ca și Alexandra Mitroshina. Sursa: marina.cebotari__ / Instagram

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion