OLGA MANCIU, pe pat de spital după două operații estetice. „E cea mai grea zi”

Olga Manciu, bloggerița și soția producătorului muzical, Alexandru Manciu s-a lăsat pe mâna chirurgilor esteticieni pentru un abdomen și un bust mai frumos. Deși împreună cu familia e stabilită de ani buni la Londra, aceasta a decis să vină în Moldova ca să se opereze.

Olga a preferat să prindă mai mulți iepuri odată – și-a mărit sânii, i-au unit mușchii abdominali, i s-a eliminat excesul de piele și a mai suportat și o procedură de liposucție. Intervențiile au trecut cu succes, așa că influencera nu a lipsit nici o zi de pe Instagram. Olga și-a anunțat cei peste 70 de mii de urmăritori că se simte bine după operație și nu regretă decizia. „Abia spre dimineață au început un pic durerile. Doamne, așa mă bucur că am făcut asta.”

Calvarul însă a început în a treia zi, când conform protocolului, pacienta urma să se externeze. Olga Manciu totuși a apărut online și a spus ce se întâmplă. „Chiar dacă sunt sub picurători și cu medicamente, e cea mai grea zi.”

Sursa: Instagram/olga_manciu
Sursa: Instagram/olga_manciu

Medicii i-au scos drenajele, dar au decis să nu o externeze în acea zi. În schimb, s-a apucat să răspundă la întrebările urmăritorilor săi pe Instagram, inclusiv și la cea de ce a ales să se opereze în Moldova. Vedeți răspunsul său:

Sursa: Instagram\olga_manciu

Așteptăm să vedem rezultatul muncii chirurgilor și îi dorim recuperare grabnică. Olga împreună cu Alexandru Manciu au trei copii, gemenii Matei, Damian și mezinul Vladimir.

Sursa: Instagram\olga_manciu

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion