O cântăreață din România a purtat o rochie de mireasă cu diamante! Despre cine e vorba?

Cântăreața de muzică populară din România, Maria Constantin și-a unit destinul cu alesul inimii ei, Robert Stoica, în urmă cu aproximativ două săptămâni. De curând însă, cei doi au organizat și petrecerea de nuntă, la care mireasa a strălucit la propriu, pentru că a purtat o rochie cu diamante – scrie presa română.

Cântăreața nu s-a lăudat cu acest fapt. Secretul rochiei sale, în valoare de nouă mii de euro l-a destăinuit designerul care a creat-o, Florin Burescu. Și mai mult, creatorul de modă a mai dezvăluit că modelul rochiei a fost ales de Maria Constantin, înainte de a se înfiripa relația sa cu Robert Stoica.

„Are diamante, este o rochie făcută din dantelă fină, adusă de la Paris, am stabilit oarecum modelul de dinainte de a fi în relație cu Robert, a ales această rochie în urmă cu 5 ani și jumătate, când nu avea implant mamar.
Ne-am apucat de lucru în martie, a fost gata la sfârșitul lui mai, a venit, a făcut vreo șase probe, dar important e că încă de la prima probă a fost așa, pe sufletul ei. Rochia a fost mai transparentă, dar Maria a purtat, pe dedesubt, un fel de pantaloni scurți, realizați din voal de mătase.
Iar săndăluțele albe, cu pietricele, și cu toc de 12 centimetri, sunt de la brandul Hardot, cei care colaborează și cu Jennifer Lopez. Prețul e undeva la 2.500 de lei, nu e chiar o sumă colosală.
Voalul a fost atipic, a avut o fundiță din dantelă, nu a fost ceva special. Nu s-a respectat nicio tradiție, cu jartiera, cu scosul voalului de mireasă. Eu am realizat, de altfel, și ținutele soacrelor” – a povestit Florin Burescu, jurnaliștilor PlayTech.

Pozând, mireasa nu s-a străduit să scoată în evidență diamantele. Voi le vedeți? Dacă priviți mai atent veți observa un șirag care parcă se prelinge din zona bustului spre talie.

Prima rochie pe care a purtat-o în calitate de mireasă a fost mult mai modestă: până la pământ, din satin, și fără aplicații.

Sursa: Instagram\mariaconstantin.ro
Sursa: Instagram\mariaconstantin.ro
Sursa: Instagram\mariaconstantin.ro
Sursa: Instagram\mariaconstantin.ro

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion