NUNȚILE VERII 2023: Persoane publice din Moldova, care și-au pus pirostriile în acest sezon

Tendințele în materie de nunți s-au schimbat radical, dar un lucru rămâne la fel – vara e sezonul preferat al mirilor. Soprana Valentina Naforniță și compozitorul Cristian Spătaru, prezentatoarea Ilinca Avram și Corneliu Maftuleac, bloggerii Mihaela Berdaga și Veaceslav Zagaevski – sunt printre cuplurile care și-au jucat nunta în acest sezon.

Valentina Naforniță și Cristian Spătaru și-au organizat nunta într-o atmosferă pitorească. Evenimentul a avut loc în aer liber, la Orheiul Vechi, unde au fost invitați doar cei mai apropiați oameni ai cuplului. Soprana a optat pentru o rochie lejeră, cu șliț, semnată de un designer autohton. A făcut furori voalul său extrem de lung. Mirele a purtat un costum gri și cămașă albă, renunțând la cravată ori papion. La nuntă a fost adus un pian, așa că cei doi și-au spus „da” în stilul lor unic. Primul dans tot a fost pe vibrații clasice, iar seara a culminat cu servirea tortului, unul rafinat ca evenimentul în sine. Valentina Naforniță și Cristian Spătaru au devenit oficial soț și soție pe 26 iulie, la o lună de la logodnă. Cununia religioasă a avut loc cu o zi înainte de nuntă, la Biserica de Lemn. Cei doi sunt în așteptarea primului lor copil.

Mihaela Berdaga și Veaceslav Zagaevski au avut parte de o cununie religioasă ca în filme, în Italia, după care au venit în Moldova unde au organizat o petrecere grandioasă, într-un restaurant select din sectorul Botanica al Capitalei. Sala a fost înfrumusețată cu sute de trandafiri roz, floare purtată și în piept de mire. Veaceslav a optat pentru varianta clasică – un costum negru și papion cu aceeași culoare. Mireasa în schimb a purtat o rochie pe gât, în stil prințesă din dantelă și cu mâneci bufante. Alta cu șlit, la primul dans și o altă rochie, de data aceasta scurtă, a îmbrăcat-o pentru a-și bucura soțul și invitații cu un dans energic, pe muzica lui Beyonce. Seara lor a culminat cu servirea unui tort cu patru etaje. Dar nu s-a încheiat aici povestea. A doua zi, mirii au mers la nașii lor acasă, unde au fost îmbrăcați în straie naționale și au mai jucat o nuntă, ca pe timpuri.

Ilinca Avram și Corneliu Maftuleac au organizat o nuntă în stil boho și au avut grijă ca fiecare detaliu să corespundă tematicii. Mireasa a purtat o rochie cu trenă și mâneci bufante, semnată de un cunoscut designer autohton. Jurnalista a optat pentru accesorii pe care nu prea le vezi la mirese: o centură din piele și o pălărie, asortate. Mirele s-a remarcat și el purtând o batistă. Cei doi și-au rostit jurămintele pe malul Nistrului, în fața celor dragi. Pe parcursul serii, Ilinca Avram a mai schimbat alte două rochii, nu mai puțin splendide. Cuplul a renunțat și la alte obiceiuri. Și-au rugat invitații să nu le dăruiască flori, dar rechizite, cărți, jocuri educative și alte lucruri necesare pentru copiii. Toate lucrurile adunate proaspeții soț și soție le-au donat.

Sursa: Instagram\valentinanafornitaofficial
Sursa: Instagram\valentinanafornitaofficial
Sursa: Instagram\michaelaberdaga
Sursa: Instagram\michaelaberdaga
Sursa: Instagram\ilinca_avram
Sursa: Instagram\ilinca_avram

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion