Nuntă peste Prut! Theo ROSE a fost cerută în căsătorie, cu un inel special

Îndrăgita cântăreață de peste Prut, Theo Rose a fost cerută în căsătorie de către tatăl copilului său, Anghel Damian, chiar de ziua lor de naștere. Aceștia fiind născuți la doar câteva ore distanță unul de celălalt. Anghel Damian și-a surprins partenera cu un inel special, pe care a gravat niște versuri în limba franceză.

Cei doi sunt secretoși când e vorba de relația lor, așa că prea multe detalii nu au oferit publicului însetat de detalii picante.

„Anghel mi-a făcut un cadou care pentru mine înseamnă mult și a venit într-un gest de ziua noastră, că noi ne serbăm la câteva ore distanță, un inel lat, pe care erau gravate niște versuri în limba franceză. Era însoțit de o cerere de a ne petrece restul vieții împreună’, a spus Theo Rose, în cadrul unui podcast.

Viitorul mire nu-și dorește o nuntă pompoasă.

„Eu îmi doresc o chestie extrem de restrânsă. Nu vreau să fie petrecerea aia cu 500 de oameni. Mi-aș dori la un moment dat să fie și asta, dar mi se pare că sunt două lucruri care se exclud una pe cealaltă: momentul ăsta de intimitate care trebuie să existe, să fie pur intim, și după care, cumva să împărtășești această bucurie cu lumea”, a spus Anghel Damian.

Theo Rose și Anghel Damian au un băieței, Sasha Ioan.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion