Nunta Gabrielei DAMIR cu Roman BURLACA a fost anulată o dată! Care e motivul?

Influencera Gabriela Damir și regizorul Roman Burlaca au jucat nunta pe 7 septembrie 2022. Marele eveniment urma însă să aibă loc cu un an înainte, doar că mireasa a anulat nunta. Despre asta a vorbit Gabriela, în cel mai recent interviu cu Dorin Galben.

Cuplul a contractat practic toți prestatorii și serviciile pentru eveniment, au și expediat invitațiile nuntașilor, dar petrecerea a fost anulată din cauza că socrul mic, finul lui Vladimir Plahotniuc și președintele FEA, Dorin Damir – era în detenție. Acesta fiind acuzat ce cinci componente de infracțiune: delapidarea averii statului, abuz de serviciu, trecerea ilegală a frontierei de stat, divulgarea secretului de stat, fals în acte publice. Lipsit de libertate, Dorin Damir totuși insista ca fiica să se mărite.

„Eu i-am spus că eu anulez. Tata nu era de acord, el cumva: „nu, faceți nunta, totul va fi bine, va fi Artiom”(fratele lui). Voi glumiți? Cea mai importantă zi din viața mea și să nu fie tatăl meu? Nu!”

Chiar dacă petrecerea a fost anulată, Roman și Gabriela și-au oficializat relația în acea zi, la Starea Civilă. Proaspătul soț i-a organizat o mică sărbătoare cu această ocazie. A adunat familii deja înrudite la un restaurant din capitală. Gabriela a recunoscut că în mare parte a plâns, din cauza că tatăl, dar și mama ei nu-i erau alături.

În 2022, Damir totuși și-a ținut de braț fiica mireasă. Influencera era deja însărcinată la acel moment. Acum, împreună cu regizorul Roman Burlaca au un fecior, Avraam.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion