Nu e o glumă! Valeriu RAȘCU a fost chemat la Comisariatul Militar! Care este motivul?

Autorul proiectului „Banca de Bancuri”, Valeriu Rașcu a fost chemat la Comisariatul Militar, a anunțat chiar el astăzi, pe Instagram. Aceasta nu s-a eschivat și a ales să se prezinte la autorități pentru a afla motivul invitației.

„Zilele trecute pe adresa de domiciliu am primit o scrisoare. Știind ca în spațiul public mai circulă și informație menită să creeze panică. M-am dus personal la comisariat așa cum era indicat”, a scris Rașcu.

După vizita la Comisariat, acesta a publicat un filmuleț pe Instagram, în care a povestit pe îndelete scopul vizitei.

Valeriu Rașcu este absolventul Catedrei Militare, de altfel, ca mulți alți moldoveni. Prin urmare, face parte din categoria de rezerviști. Întrucât numărul lor este destul de mare, autoritățile periodic efectuează actualizări, pentru a afla locul aflării rezerviștilor, starea lor și numărul exact. Totodată, anual, Armata Națională pregătește exerciții militare pentru rezerviști. Pentru a informa despre asta, dar și pentru a actualiza datele a și fost invitat Rașcu la Comisariat.

Acesta a îndemnat cetățenii să nu creadă în informațiile false care se vehiculează și să răspundă la chemările autorităților, întrucât e vorba despre acțiuni de rutină, dar necesare.

Vedeți mai jos filmulețul integral publicat pe Valeriu Rașcu.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion