Nina CREȚU, cu gândul la nuntă! Va organiza două ceremonii: una într-o țară exotică, iar a doua. . .

Despre un potențial mire vești nu sunt, dar planurile de nuntă sunt grandioase. Fosta iubită a politicianului Renato Usatîi, Nina Crețu spune că visează să aibă două nunți a căror concepte vor fi diametral opuse.

Nina Crețu nu vrea să renunțe la tradiții în favoarea tendințelor, așa că va opta pentru două evenimente: una, acasă cu tot alaiul și alta, într-un cerc restrâns, într-o locație de vis.

„Prima așa mai delicată, poate într-o țară exotică, cu mai puține persoane, estetică. Dar încă o nuntă, dar cu același mire, aș vrea acasă, cu toate tradițiile pe care le avem, dezbrăcatul miresei, colacul miresei, furatul miresei, cu muzică populară, cu multe persoane, deci cu tot buchetul unei nunți de-ale noastre”, spune Nina și mai adaugă că Emilian, fratele ei, trebuie să „pună cuțitu-n ușă”, o altă tradiție de nuntă.

Amintim că sora lui Emilian Crețu a fost într-o relație cu politicianul Renato Usatîi, dar în aprilie au confirmat despărțirea. Însă aceștia continuă să comunice, Nina chiar i-a vizitat reședința de la Ghidighici.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion