Nici urmă de vechea prietenie. NASTEA IVLEEVA a spus tot ce gândește despre IDA GALICH

Diva Instagramului rusesc, Nastea Ivleeva nu-și mai ascunde părerea pe care o are față de prietena sa din trecut, Ida Galich. În cadrul propriului show de divertisment, Ivleeva a recunoscut că nu o consideră o persoană sinceră pe aceasta, ba chiar o irită.

Tânăra a fost supusă unei provocări: fie să numească trei persoane, artiști sau bloggeri, pe care îi bârfește și nu îi are la suflet, fie să mănânce greieri, cu lapte condensat. Fără a sta mult pe gânduri și fără să-și pună în pericol sănătatea, Ivleeva a recunoscut că o irită Ida Galich. În mare parte din cauza că aceasta deseori se plânge că activitatea de blogger o consumă.

„Un urmăritor simplu nu va înțelege niciodată, cât de mult ai obosit tu filmând trei publicități, pentru care ai primit 6 milioane, ori cât de mult ai obosit în timpul filmărilor cu artiști, că le-ai dat toată energia. Nu înțeleg cine ar trebui să o compătimească”, a spus Ivleeva.

Aceasta a mai adăugat că nu crede în sinceritatea fostei prietene. Și chiar dacă trebuia să numească trei colegi de breaslă pe care îi bârfește, Ivleeva s-a limitat-o să o includă în listă numească doar pe Galich.

Sursa: Instagram\blogervlog
Sursa: Google

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion