Natalia MORARI, supărată pe Nata ALBOT?! „Eu am ajutat-o, puteam să nu o fac!”

Abia s-au liniștit valurile provocate de interviul oferit de Veaceslav Platon, jurnalistului Dorin Galben, că o altă bombă mediatică a și fost lansată pe YouTube. De această dată, Natalia Morari, și ea jurnalistă, fondatoare de televiziune, iar în prezent realizatoare de emisiuni pe online, a oferit un amplu interviu. Nu a fost ocolită în discuție relația sa cu Platon, copilul lor și scandalul public declanșat de această veste. Morari, în premieră, a venit cu reacție la comentariile în adresa sa, care au curs gârlă în acea perioadă.

Jurnalista și creatoarea de conținut digital, Nata Albot, cunoscută ca parte din gașca de prieteni a lui Morari, nu a venit tocmai cu un mesaj de susținere pentru Natalia, dar a scos la iveală unele detalii despre aceasta, precum că și-ar fi dorit dintotdeauna să fie președintă de stat, iar TV-ul este o bună trambulină către cariera politică. Morari însă neagă că asta ar fi fost scopul ei cândva și vădit supărată, a declarat că cele scrie de Nata Albot sunt minciuni.

„Este un fals total ce ea a spus. . . A fost în contextul în care eu am făcut o glumă despre o prietenă de a mea, care umblă mereu cu predicții, de asta, care cu astrologie, și ea mi-a spus că iată, vei vedea, vei fi președinte și iată la un pahar de vin, eu am râs de asta. . . Trebuie de loc să nu mă cunoști, inclusiv ceea ce am făcut eu pentru Nata Albot, inclusiv în momente extrem de grele, inclusiv în rezolvarea unor probleme pe care ea le-a avut și să spui asta . . . Eu nu sunt omul care când ajută spune despre asta și se laudă, a fost un moment extrem de complicat și greu pentru Nata, în care eu am ajutat-o, puteam să nu o fac, asta m-a costat ceva. . .după ce eu am auzit ce ea a zis. . . știi cum, asta pe conștiința ei rămâne”, a spus Morari în raport cu următoarele declarații ale Natei Albot, din anul 2021.

„Vreau să vă spun despre un lucru pe care mulți oameni din preajma Nataliei îl știau, pentru că ea nici nu-l ascundea. De exemplu faptul că, eu am fost în acea gașcă… Natalia spunea foarte deschis că ea vrea să devină președinta R. Moldova. Da, avea o ambiție pe care o vocifera și considera că televiziunea o va ajuta, la un moment dat, să… folosească creditul pe care îl acumulează pentru a intra în politică. Asta nu e rău. E minunat când un om…”, a declarat ieri Nata Albot, în cadrul emisiunii sale „Internetul grăiește”, difuzată chiar la Tv8.

Nata Albot deocamdată nu a comentat public afirmațiile Nataliei Morari.

Amintim că în 2021, Morari a anunțat că tatăl copilului ei, Rem, este controversatul om de afaceri Veaceslav Platon, cu care aceasta a realizat câteva interviuri, inclusiv în perioada când aceștia formau deja un cuplu.

Interviurile Fără Protocol, realizate de Dorin Galben, pot fi urmărite în fiecare duminică, începând cu 21:00, pe RLIVE TV.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion