Natalia BARBU nu s-ar întoarce să trăiască într-un apartament cu două camere! „Mi-ar crea un atac de panică”

Are o viață îndestulată, alături de un soț milionar – așa cred mulți despre Natalia Barbu, câștigătoarea etapei naționale a concursului muzical Eurovision. La cel mai recent podcast, artista a vorbit despre bani și confortul său.

Cântăreața nu a confirmat, dar nici nu a infirmat statutul de milionar atribuit soțului ei, dar a spus că nu e ușor deloc să mențină confortul în care s-a obișnuit să trăiască familia lor.

„Nu pot să spun că nu am de unde, dar ca și în orice familie…Noi oamenii trăim, muncim, dar banii vin, banii pleacă, nu există să ai tu bani și să scoți dintr-un safeu și să tot iei. Banii circulă, banii se duc în afaceri, banii se și mai pierd în afaceri. Eu trăiesc cu soțul meu, care muncește foarte mult pentru familia mea și nu este ușor așa cum se crede, e foarte greu să menții acel statut și să menții un confort. Pentru că din moment ce ești acolo, tu vrei să-l menții acolo, nu vrei să cobori, e greu, dacă te-ai obișnuit cu-n fel de confort să te duci să trăiești într-un apartament cu două camere micuț, care mie mi-ar crea acum un atac de panică, efectiv”

Natalia Barbu este căsătorită cu Nicolae Sota și are doi copii. Aceasta ne va reprezenta țara pentru a doua oară la Eurovision, de această dată cu piesa „In the middle”. Asta dacă contestația depusă de Valeria Pasha nu va schimba rezultatul concursului. Amintim că participantele au acumulat același număr de vot din partea publicului în etapa finală a concursului. Juriul însă i-a atribuit Nataliei Barbu dreptul de a ne reprezenta la Malmo.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion